Facebook te Lasa sa Cumperi Live Produsele pe care le Doresti

Facebook Cumperi Live Produse

Facebook a decis ca e cazul sa mai lanseze o functie noua pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, astfel ca in aplicatie a implementat un sistem care le permite oamenilor sa cumpere produse in timpul unor sesiuni live facute de catre magazine, si nu numai.

Facebook are de ceva vreme functii in aplicatia sa principala care le permit oamenilor sa cumpere diverse produse vandute prin reteaua de socializare, iar acum lucrurile sunt duse mai departe cu functionalitatea pe care o puteti vedea mai jos.

“Începând din această săptămână și în fiecare vineri până pe 16 iulie, bucurați-vă de videoclipuri live de la mărcile de frumusețe și modă. Pentru cumpărători, acest lucru înseamnă că puteți descoperi cele mai noi produse de la mărcile dvs. preferate și puteți pune întrebări despre dimensiune, potrivire și sfaturi în timp real. Și pentru mărci, cumpărăturile live oferă șansa de a construi relații cu clienții, de a oferi conținut nou distractiv, de a răspunde la întrebări și de a eficientiza procesul de achiziție printr-o plată convenabilă cu magazinele.

Facebook Cumperi Live Produse magazine

Puteți să vă conectați la fluxurile de cumpărături live de pe pagina de Facebook a fiecărei mărci sau vizitând fila Magazin sau marcaj de pe mobil. Și dacă vedeți ceva ce vă place, puteți achiziționa cu ușurință articole prezentate în timpul fluxului de cumpărături live, atingând produsele prezentate în flux și verificând, totul fără a părăsi Facebook.”