Orange: Surpriza Oficiala, ce Ocazie Unica Ofera Clientilor

Orange casa

Orange a anuntat o surpriza oficiala pentru clientii sai din toata Romania, si asta pentru ca le ofera o ocazie unica de a se bucura de un beneficiu care probabil ca nu va mai reveni prea curand. Mai exact, cei de la Orange le ofera prin programul Smartphone Tester, din aceasta pagina, clientilor din toata Romania posibilitatea de a testa o serie de produse Xiaomi pentru casele inteligente, si de a le castiga, daca sunt suficient de buni cu recenziile.

Orange a schimbar felul in care se desfasoara acest program pe care-l are de ani de zile, luand decizia de a le permite clientilor din toata tara nu doar sa testeze telefoane mobile, ci si alte tipuri de gadget-uri inteligente. In momentul de fata prin Smartphone Tester cei de la Orange le ofera clientilor posibilitatea de a testa Xiaomi Bedside Lamp 2, butonul Mi Wireless Switch, priza inteligenta Mi Smart Plug Wi-Fi, senzor de miscare Mi Motion Sensor, si un senzor pentru usa,

Orange: Surpriza Oficiala, ce Ocazie Unica Ofera Clientilor

Orange vinde de foarte multa vreme gadget-uri inteligente pentru case, astfel ca existenta acestui tip de produse nu e o surpriza, dar pana acum n-a mai oferit atat de multe intr-un kit Smartphone Tester. Clientii care sunt interesati sa testeze toate aceste produse au posibilitatea de a se inscrie pana pe data de 4 mai la Orange pentru a fi avuti in vedere si a testa produsele pe care operatorul de telecomunicatii le pune la dispozitia noastra.

Orange stie foarte bine cat de dornici sunt clientii sai sa testeze produse de ultima generatie, iar ceea ce vedem aici este fix dorinta de a indeplini aceasta cerere pe care o au clientii sai. Vorbim despre o serie destul de complexa de gadget-uri inteligente pe care cei de la Orange le ofera in cadrul acestui test, si oricine este ales le poate primi gratuit daca indeplineste cerintele stabilite de catre operator pentru a intra in posesia lor.

Orange are mai multe detalii despre campanie chiar pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate informatiile despre care sunteti interesati in momentul de fata.