Auchan: Anuntul Special ce VIzeaza Toti Clientii din Romania

Auchan generare

Auchan, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, are un anunt special care ii vizeaza pe toti clientii din toata Romania, si este vorba despre o veste extrem de buna. Mai exact, Auchan a decis sa ofere noi promotii pentru clientii care fac parte din MyClub, astfel ca ei au la dispozitie noi oferte speciale de care pot profita, daca doresc cu adevarat acest lucru, si exista destul de multe dintre care puteti alege acum.

Auchan vrea sa isi surprinda in mod constant clientii din toata Romania, iar ceea ce a anuntat acum vine ca o veste foarte buna pentru romanii care au decis sa isi si faca un card pentru MyClub. Auchan a promis ca va avea reduceri constante pentru toti romanii care vor dori sa faca parte din MyClub, si pana acum s-a tinut de cuvant, avand inclusiv o serie de concursuri prin care a oferit clientilor vouchere gratuite pentru cumparaturi.

Auchan: Anuntul Special ce VIzeaza Toti Clientii din Romania

Auchan are pe website-ul sau, dar si in aplicatia speciala pentru clienti toate promotiile noi care sunt disponibile acum, si dupa cum veti vedea, este vorba in principal despre produse alimentare. Reducerile oferite de catre Auchan pentru ele sunt unele dintre cele mai bune de pana in momentul de fata, dar desigur ca sunt oferite doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca ar fi bine sa profitati de ele inainte sa dispara in totalitate.

Auchan are toate aceste promotii disponibile in toate hypermarket-urile sale din Romania, gama de oferte fiind una dintre cele mai variate, dar numai daca aveti si un cont pentru MyClub. Va trebui sa il prezentati la casa pentru a beneficia de aceste oferte speciale pe care Auchan a decis sa le ofere, deci nu veti putea face absolut nimic fara el, si compania spune ca inregistrarea unuia se face in cateva secunde, atat din aplicatia telefoanelor, cat si online.

Auchan nu este singurul lant de hypermarket-uri care are asemenea oferte pentru clientii sai, deci daca mai faceti cumparaturi si de la altele, puteti cauta si la ele sisteme de fidelizare similare.