DACIA Duster 2021: Noua Data de Lansare a Modelului Special

DACIA Duster 2021 dotari

DACIA Duster 2021 este un nou model al seriei de SUV-uri la care DACIA lucreaza de ceva vreme, si care se pare ca e aproape gata de lansare, acum venind si informatii privind data de lansare. Conform presei din Franta, se pare ca DACIA Duster 2021 ar urma sa fie lansat de catre cei de la DACIA in data de 22 iunie, producatorul roman avand initial programata o lansare pentru aprilie, dar o problema serioasa a fortat amanarea lansarii pentru iunie.

DACIA Duster 2021 este un model facelift, si ati vazut deja imagini cu noua masina pe care DACIA o va lansa, unele chiar cat se poate de clare care ne dezvaluie modificarile nu foarte importante ale sale. In ciuda faptului ca DACIA Duster 2021 ar urma sa fie prezentata in mod oficial in data de 22 iunie, se pare ca in reprezentante masina va ajunge abia undeva prin septembrie, adica la peste 2 luni distanta de momentul in care va fi dezvaluita oficial.

DACIA Duster 2021: Noua Data de Lansare a Modelului Special

DACIA Duster 2021 are data de lansare amanata atat de mult din cauza faptului ca exista probleme mari cu procurarea de semiconductori pentru componentele care sunt folosite la fabricarea sa. Aceasta a fost cauza primei amanri pentru lansarea DACIA Duster 2021 in aprilie, si acum se pare ca lucrurile sunt fortate si mai mult, cu o lansare in reprezentante programata abia pentru luna septembrie, foarte tarziu in an, si problematic pentru o alta lansare.

DACIA Duster 2021 vine la o distanta foarte mare dupa ultima actualizare facuta in seria de SUV-uri a celor de la DACIA, si ar trebui sa mai tina viu interesul oamenilor vis-a-vis de serie pana prin 2024. Desigur ca nu are schimbari suficient de mari incat sa faca masina extrem de atractiva pentru oricine, astfel ca ramane de vazut in ce masura DACIA Duster 2021 va mai mentine la un nivel ridicat interesul pentru seria de SUV-uri ale producatorului roman.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie doar marginal mai scumpa decat versiunea actuala, iar aici vorbim doar despre cateva sute de euro adaugate, probabil, la pretul final de achizitie.