DSU: Recomandari pentru a fi Pregatiti in Situatii de Urgenta

DSU Recomandari Pregatiti Situatii Urgenta

DSU, Departamentul pentru Situatii de Urgenta, vine astazi cu o serie de recomandari pentru romanii care vor sa stie cum sa actioneze in situatii de urgenta, iar mai jos puteti vedea ceea ce spun autoritatile in legatura cu o platforma online in care aveti toate aceste informatii.

DSU are deasemenea si o aplicatie pentru iPhone si Android prin care le permite romanilor sa afle informatii cu privire la modul in care se pot proteja in situatii de urgenta, asa ca puteti afla din timp tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu asta.

“Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență “FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica “Fenomene Meteo Extreme”. Află cum să reacționezi la apariția, în timpul și după un eveniment de tipul furtună, ploi abundente, inundații etc, intrând pe link-urile de mai jos.

De asemenea, descarcă aplicația DSU și fii la curent cu ultimele informații și actualizări emise de ANM. Aplicația DSU poate fi descărcată gratuit de pe Apple Store/Google Play. “Fii pregătit” este un instrument oficial de informare al DSU în parteneriat cu CivicNet.”