ING Bank: Oficial, ce Ofera Gratuit Timp de 1 an de Zile

ING Bank mancare

ING Bank are o surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din toata Romania, ea venind la doar cateva zile dupa un anunt oficial cu privire la o schimbare anuntata deja pentru toata lumea. Mai exact, cei de la ING Bank au anuntat zilele trecute o campanie promotionala speciala prin care le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga vacante si console Playstation 5 daca aleg sa-si convinga prietenii sa-i devina clienti acum.

ING Bank a gandit mecanismul acestui sistem intr-un asemenea mod incat daca un client din Romania alege sa isi convinga un prieten sa devina client al bancii, el poate castiga acelasi premiu ca si clientul nou. Clientii noi pot castiga doua vacante in Romania in valoare de 1000 de euro fiecare, sau o consola Playstation 5, acelasi lucru fiind oferit si clientilor care ii aduc, dar acum ING Bank duce lucrurile mai departe cu o alta gratuitate timp de 1 an.

ING Bank: Oficial, ce Ofera Gratuit Clientilor pentru 1 An

ING Bank a inclus in aceasta campanie promotionala si un premiu pe care il ofera cei de la Tazz, mai exact 1 an de “experiente culinare” multumita unui voucher in valoare de 4000 de LEI. Voucherul de 4000 de LEI poate fi folosit de catre clientii noi, sau vechi, de la ING Bank pentru a face comenzi in cadrul platformei si a le plati cu ajutorul sumei care este incarcata in baza acestui voucher, chiar daca ea nu va ajunge pentru un an de zile de comenzi.

ING Bank surprinde cu adaugarea Tazz in aceasta campanie pe care o desfasoara in Romania, iar asta pentru ca premiile initiale erau suficient de interesante, insa acum merge chiar mai departe cu surprizele. Clientii trebuie sa-si convinga prietenii sa faca un cont, si sa urmeze procedura pana la capat pentru a putea intra in concurs pentru a fi inscrisi, iar ING Bank va extrage apoi castigatorii, si norocosii vor primi premiile la o data ulterioara.

ING Bank desfasoara aceasta campanie promotionala doar pana la inceputul lunii iunie, asa ca mai aveti destul timp pentru a profita de toate aceste oferte grozave disponibile acum.