Coronavirus: Noi Maratoane de Vaccinare Non Stop in Romania

Coronavirus Noi Maratoane de Vaccinare Non Stop in Romania

Noi maratoane de vaccinare non stop impotriva Coronavirus vor avea loc in Romania in cursul zilelor urmatoare, autoritatile incercand sa le ofere mai multor romani sansa de a se imuniza pentru a beneficia de protectie impotriva virusului periculos.

Centrele de vaccinare din spitalele militare sunt cele care vor functiona non stop in cateva orase mari din Romania, autoritatile spunand ca vaccinarea impotriva Coronavirus va fi posibila fara programare prealabila, astfel ca oricine va putea merge pentru a fi imunizat.

“O nouă serie de maratoane de vaccinare în spitalele militare
În perioada 25 mai – 1 iunie, centrele de vaccinare organizate în spitalele militare din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași şi Timișoara vor funcționa din nou în regim de 24/24 h, pentru a asigura, în principal, administrarea dozelor de rapel persoanelor vaccinate în maratonul desfășurat în urmă cu trei săptămâni.
Centrele vor asigura și vaccinarea fără programare a persoanelor care se prezintă pentru prima doză de imunizare, având la dispoziție vaccinuri produse de Pfizer-BioNTech sau Johnson & Johnson.”