ING Bank: Atentionarea Oficiala, Toti Clientii sunt Vizati

ING Bank restrictionari

ING Bank a emis o atentionare oficiala care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, si daca te numeri printre ei, ar fi bine sa fii foarte atent la ceea ce spune banca de aceasta data. ING Bank a inceput sa le trimita clientilor sai email-uri prin care ii atentioneaza in legatura cu pericolele care exista in mediul online in momentul de fata, si in legatura cu ceea ce ar trebui sa faca pentru a se proteja de orice fel de probleme care ar putea aparea.

ING Bank vine cu o recomandare foarte serioasa pentru clientii sai din toata Romania, si le spune ca ar fi bine sa seteze limite pentru platile care pot fi facute cu ajutorul cardurilor pe care le detin. Aceasta procedura este foarte simpla, si poate fi realizata direct din contul HomeBank de catre oricare dintre clientii ING Bank in doar cateva secunde, astfel ca va puteti limita pierderile, in cazul furtului datelor, sau a unui card, la cateva sute de LEI, sau euro, de exemplu.

ING Bank: Atentionarea Oficiala, Toti Clientii sunt Vizati

ING bank restrictionari card

ING Bank spune ca in cazul in care un card a fost pierdut, furat, sau ne-au fost furate datele sale, ar trebui sa il blocam rapid direct din Homebank pentru a evita furtul unor sume mari de bani. Reactivarea cardului poate fi facuta rapid de catre clientii ING Bank tot din Homebank, insa intr-un termen de 30 de zile de la blocare, dupa trecerea acestei perioade cardul fiind inchis, deci va trebui reemis pentru a puatea folosi banii din acel cont.

ING Bank le recomanda deasemenea clientilor sa schimbe PIN-urile cardurilor la primul semn ca acesta ar putea fi furat, iar asta pentru ca dupa aceasta operatiune devine imposibila folosirea sa pentru plati, sau retrageri de bani. Toate aceste masuri sunt recomandate de catre ING Bank pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a evita situatiile foarte neplacute in care banii lor sunt furati de catre persoane necunoscute, recuperarea in unele cazuri fiind extrem de dificila, sau imposibila.

ING Bank mai are si alte recomandari de securitate pentru toti clientii sai, ele fiind disponibile in totalitate in cadrul website-ului bancii pentru oricine este interesat sa le descopere.