Kaufland: Decizia Oficiala Uimitoare, ce Ofera Exclusiv Azi

Kaufland consum

Kaufland isi uimeste in totalitate clientii din toata Romania cu o decizie care are aplicare exclusiv astazi, si care le aduce clientilor sai ceva ce multi dintre ei nu-si imaginau ca ar putea primi din nou. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere exclusiv astazi clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de 30% reducere la toata gama de bere la doza disponibila in oricare dintre magazinele sale din toata tara in momentul de fata.

Kaufland nu este la prima initiativa de acest gen pentru clientii din toata Romania, si asta uimeste foarte multa lume, insa avand in vedere ca totul este disponibil exclusiv azi, ar trebui sa profitati de tot chiar acum. Vorbim despre reducere de 30% la toate gamele de bere la doza care nu fac parte din alte promotii ale magazinului, si puteti cumpara aceste produse atat de ieftin numai astazi, dupa care preturile vor reveni la valorile normale de zi cu zi.

Kaufland: Decizia Oficiala Uimitoare, ce Ofera Exclusiv Azi

Kaufland consum bere doza

Kaufland ofera aceste produse la pret promotional doar pentru clientii care au Kaufland Card facut deja, ele fiind disponibile exclusiv pentru ei, restul clientilor neputand sa profite de oferta. Mai mult decat atat, Kaufland spune ca vinde produsele in cantitati limitate dedicate doar consumului propriu, deci nu veti putea cumpara zeci de doze ca parte a acestei promotii, ci va trebui sa cumparati o cantitate normala pe care o consuma un om obisnuit.

Kaufland are mai multe informatii in aplicatia sa speciala cu privire la oferta care este disponibila in momentul de fata pentru toti romanii din toata tara, asa ca acolo puteti gasi detaliile. Tot acolo ar trebui sa fie si voucherul pe care va trebui sa il prezentati la casa de marcat de la Kaufland pentru a putea primi reducerea de 30% pentru bera la doza pe care o cumparati, asa ca trebuie sa il aveti deschis pentru a putea profita de tot ceea ce este oferit.

Kaufland va continua si in perioada urmatoare aceste promotii cu reducere de 30% pentru aceste tipuri de produse, asa ca veti avea de ce sa profitati, daca doriti sa faceti asta acum.