DACIA Duster 2021: Vesti Proaste pentru Noul Model Facelift

DACIA Duster 2021 costisitor

DACIA Duster 2021 este noul model facelift al gamei de SUV-uri pe care cei de la DACIA o vand peste tot in lume, iar luna viitoare este asteptata dezvaluirea oficiala de la compania romaneasca. DACIA Duster 2021 trebuia initial sa fie prezentat undeva prin aprilie si lansat pentru vanzare in iunie, dar criza globala a semiconductorilor a fortat grupul romanesc sa-si amane planurile, astfel ca prezentarea oficiala va avea loc in iunie, si vanzarile vor incepe prin septembrie.

DACIA Duster 2021 ar putea fi totusi mai scumpa decat se asteapta multa lume, iar asta pentru ca documente descoperite de presa franceza anunta scumpiri pentru modelele Sandero si Lodgy ale producatorului. Avand in vedere ca DACIA Duster 2021 va veni si cu noutati fata de modelele aflate acum la vanzare, dar luand in considerare si informatiile despre scumpirile celorlalte modele, e usor de tras concluzia ca ne putem astepta ca modelul facelift sa fie substantial mai scump decat modelele de acum.

DACIA Duster 2021: Vesti Proaste pentru Noul Model Facelift

DACIA Duster 2021 va veni cu schimbari atat pentru exterior, cat si pentru interior, e preluand de la Logan 3 noile faruri, sistemul de infotainment, probabil farurile, insa e posibil sa mai fie si alte surprize bune. Avand in vedere toate aceste schimbari care sunt facute pentru DACIA Duster 2021, ne putem astepta ca noul model facelift sa fie mai scump decat cele actuale, dar poate ca nu va fi vorba de mai mult de 500 – 1000 de euro, daca avem noroc.

DACIA Duster 2021 ar urma sa fie ultimul model de SUV de la DACIA care va veni cu tractiune integrala, daca e sa dam crezare presei franceze care spune ca platforma CMF-B din Duster 3 ar face dificila si costisitoare productia cu aceste motorizari. Mai mult decat atat, e posibil ca DACIA Duster 2021 sa fie si ultimul model mai “ieftin” de SUV de la DACIA, producatorul roman spunand ca modelele din anii urmatori ar putea fi cu pana la 30% mai scumpe decat cele de acum, diferentele fiind substantiale.

DACIA Duster 2021 este deja testata pe drumurile publice fara prea mult camuflat, are deja facute reclamele pentru lansare, astfel ca asteptam doar momentul in care va fi dezvaluit in mod oficial noul SUV.