Coronavirus: Maratonul de Vaccinare pentru Adolescenti in Weekend

Un maraton de vaccinare pentru adolescentii cu varste cuprinse intre 16 – 18 ani va avea loc intre 31 mai – 1 iunie in toate centrele de vaccinare din toata tara, astfel ca oricine e dornic sa participe, va putea sa o faca fara probleme oriunde doreste.

Adolescentii cu varste cuprinse intre 16 – 18 ani se vor putea vaccina in orice ora a zilei, nu doar dupa ora 14:00, asa cum e acum, dar este obligatoriu ca ei sa se prezinte cu parintii care trebuie sa isi dea acordul pentru ca ei sa fie imunizati.

“De asemenea, în perioada 31 mai – 1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescenților între 16 și 18 ani, în toate centrele de vaccinare organizate la nivel național, în centrele fixe, dar și în alte evenimente de tip maraton de vaccinare care se organizează în complementaritatea centrelor deja funcționale. Ce înseamnă acest lucru? Tinerii, adolescenții între 16-18 ani, fiind, evident, însoțiți de părinți sau tutorele legal, se vor prezenta pe tot parcursul programului de lucru, și nu doar după ora 14:00, în centrele de vaccinare și vor beneficia de acest proces.”