Coronavirus: Centre de Vaccinare la Evenimentele Sportive

Autoritatile din Romania au facut astazi un anunt extrem de important pentru romanii din toata tara, iar asta deoarece la evenimentele sportive urmeaza sa fie organizate centre de vaccinare pentru cei care sunt interesati sa participe la ele.

Mai interesant decat atat este faptul ca la unele dintre aceste evenimente urmeaza sa fie permisa participarea oamenilor chiar daca ei se vaccineaza acolo pentru prima oara, deci asa se incearca o crestere a gradului de vaccinare in randul populatiei.

“Activitățile sportive se pot desfășura atât la interior, cât și la exterior, cu participarea spectatorilor până la 25% din capacitatea spațiului, deci şi la interior şi la exterior. Participarea peste această limită este permisă doar dacă toate persoanele sunt vaccinate sau prezintă test negativ și se vaccinează înainte de intrarea la eveniment.

Aș vrea să revin asupra celor dinainte, pentru că este importantă – deci prezintă test negativ sau se vaccinează înainte de intrarea la eveniment. Asta înseamnă că la evenimentele sportive vom avea centre de vaccinare.”