Samsung GALAXY S22: Importantele Schimbari Anuntate In Avans

Samsung GALAXY S22 sm8450

Samsung GALAXY S22 inca e destul de departe de lansarea oficiala, insa una dintre cele mai importante schimbari a fost dezvaluita deja pentru toata lumea deja, si e ceva serios. Mai exact, specificatiile noului chip Qualcomm Snapdragon 8450, care va ajunge inclusiv in Samsung GALAXY S22, au fost dezvaluite, si se pare ca aceasta va avea integrat un model 5G nou si performant, dar va fi facut folosind un proces de fabricatie net superior.

Samsung GALAXY S22 va fi lansat in prima parte a anului viitor, deci vorbim despre un nou chip care va fi lansat cel mai probabil impreuna cu el, iar asta pentru ca asa s-au intamplat in fiecare an lucrurile. Conform unui foarte cunoscut leaker, noul chip Qualcomm Snapdragon 8450 pentru Samsung GALAXY S22 urmeaza sa fie produs folosind un proces de fabricatie de 4nm, ultra-performant, cel care urmeaza sa fie folosit inclusiv pentru procesorul din iPhone 13.

Samsung GALAXY S22: Importantele Schimbari Anuntate In Avans

Samsung GALAXY S22 va beneficia deasemenea si de un nou modem 5G Snapdragon X65 care va fi integrat in chip-ul in care se va regasi inclusiv procesorul telefonului. Separat de acestea, se pare ca o placa video Adreno 730 va fi integrata, iar asta in timp ce pentru chip-ul Exynos dedicat Samsung GALAXY S22 va fi folosita una de la AMD, deci s-ar putea sa fie diferente mari intre performantele grafice oferite de catre telefoane.

Samsung GALAXY S22 va beneficia, dupa cum puteti vedea mai sus, inclusiv de suport pentru RAM DDR5 quad-channel, iar asta ar trebui sa ii creasca substantial performantele generale. Combinand acestea cu un mediu de stocare mult mai rapid, si cu o baterie de capacitate mai mare, Samsung GALAXY S22 se anunta a fi un telefon extrem de interesant in momentul in care va fi lansat de catre compania Samsung, sau cel putin asta aflam acum.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie prezentat in ianuarie 2022 de catre cei de la Samsung, iar vanzarile ar putea sa inceapa in aceeasi luna, sau cel tarziu in cursul lunii februarie.