DACIA Duster 3: Decizia cea mai Importanta pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 rezolvare

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, viitorul model de SUV al companiei Romanesti fiind pregatit pentru lansare cu extrem de multe noutati foarte importante. Printre ele se numara si ceva care a fost decis pentru binele clientilor care sunt interesati sa cumpere viitorul SUV, iar decizia este una extrem de buna, cu un potential impact urias pentru felul in care va fi primita masina in momentul in care ea va fi disponibila oficial.

DACIA Duster 3 a fost in trecut in centrul unor zvonuri care sustineau ca DACIA si Renault se gandesc foarte serios sa lanseze noua generatie de SUV-uri fara o componenta foarte importanta, tractiunea integrala. Din fericire acele zvonuri au fost demontate cu nu foarte mult timp in urma de catre cei de la DACIA, care au afirmat ca lucreaza la o solutie pentru a oferi totusi tractiune integrala pentru noua generatie de SUV-uri, dar inca nu e finalizat procesul.

DACIA Duster 3: Decizia cea mai Importanta pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 are totusi sanse faorte mari sa fie oferit cu tractiune integrala, chiar daca va fi oferita si o versiune hibrida, platforma CMF-B permitand o asemenea implementare, dar nu foarte simplu. Mai exact, pentru ca tractiunea integrala sa fie implementata in DACIA Duster 3 e nevoie de efectuarea unor modificari pentru linia de productie de la Mioveni, ceea ce desigur ca ar fi costisitor, dar DACIA pare sa fie dispusa sa faca asta pentru clienti.

DACIA Duster 3 va avea cel putin toate noutatile foarte importante care sunt deja disponibile in Logan 3 si Sandero 3, astfel ca tractiunea integrala ar fi un foarte mare bonus pentru clienti. SUV-urile celor de la DACIA au deja tractiune integrala, si foarte multa lume a ramas dezamagita sa afle ca ea ar putea fi eliminata din DACIA Duster 3, dar iata ca se cauta o solutie pentru ca aceasta dotare foarte importanta pentru masina sa nu dispara totusi.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata undeva prin 2023, sau 2024, lansarea urmand a avea loc la doar cateva luni dupa ce noul model de masina va fi dezvaluit pentru toata lumea.