DIGI Romania: Vestea Oficiala ce Vizeaza Clientii din Tara

DIGI Romania grand

DIGI Romania are un nou mesaj care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor clientilor sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre vesti bune pentru cei care platesc pentru serviciile sale. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a urmari turneele de Grand Slam, si nu numai, in format 4K multumita canalelor de televiziune pe care le distribuie prin extraoptiunea 4K chiar acum.

DIGI Romania are pentru toti clientii din Romania disponibila extraoptiunea 4K prin care romanii pot sa urmareasca DIGI 4K, sau Eurosport 4K, impreuna cu toate competitiile transmise de catre acestea. Prin intermediul DIGI 4K cei de la DIGI Romania transmit La Liga, Champions League, Europa League, Bundesliga, dar si alte competitii, totul putand fi urmarit fara probleme la cea mai mare rezolutie posibila pe televizoarele care au deasemenea suport inclus.

DIGI Romania: Vestea Oficiala ce Vizeaza Clientii din Tara

DIGI Romania grand slam 4k

DIGI Romania spune ca prin intermediul Eurosport 4K sunt transmise turneele de Grand Slam de la Roland Garros, sau US Open, insa inclusiv Turul Frantei, sau al Italiei, sunt disponibile pentru a fi urmarite. Desigur ca separat de acesta exista si alte competitii foarte bune pe care romanii le pot urmari in cadrul DIGI 4K, sau Eurosport 4K daca aleg sa-si activeze extraoptiunea care costa 5 LEI pe luna, si nu exista motive serioase sa nu o faceti.

DIGI Romania spune ca extraoptiunea 4K ne permite sa urmarim DIGI 4K si Eurosport 4K la rezolutie 4K, 3840 x 2160 pixeli, pe televizoarele care sunt capabile sa o redea. Daca nu aveti un televizor de acest gen, atunci nu are rost sa activat extraoptiunea 4K a celor de la DIGI pentru ca nu veti putea urmari continutul pe care DIGI Romania il transmite, lucru care a fost descoperit de catre destui romani care nu stiau cerintele foarte importante.

DIGI Romania ofera si ajutor tehnic pentru clientii sai care isi activeaza aceasta extraoptiune, astfel ca daca aveti probleme, atunci puteti suna la serviciul pentru relatii cu clientii.