Huawei P50 Pro: Lansarea Amanata Iar, Noutatile Eliminate

Huawei P50 Pro incert

Huawei P50 Pro are din nou amanata lansarea, pentru a 2-a sau a 3-a oara, noul telefon din seria P50 urmand a ajunge la clienti mult mai tarziu decat sperau mai toti dintre ei. Desi s-a zvonit ca Huawei P50 Pro ar urma sa fie lansat, impreuna cu toata seria de telefoane, undeva pe la jumatatea acestei luni, se pare ca de fapt lansarea e amanata pana undeva pe la jumatarea spre finalul lunii ulie, asta daca va mai avea loc chiar si atunci.

Huawei P50 Pro a avut lansarea amanata initial din cauza faptului ca sanctiunile impuse de catre SUA impotriva companiei Huawei impiedica oferirea de componente de ultima generatie. Situatia nu s-a schimbat, astfel ca nici in ceea ce priveste aparitia Huawei P50 Pro nu se schimba ceva, noul model de telefon avand inclusiv unle noutati eliminate de catre compania chinezeasca din cauza problemelor aduse de sanctiunile impuse de catre SUA.

Huawei P50 Pro: Lansarea Amanata Iar, Noutatile Eliminate

Huawei P50 Pro ramane deocamdata cu mai multe mistere decat cunoscute, iar asta pentru ca eliminarea unora dintre noutatile care au fost pregatite ar putea lansa telefonul fara schimbarile dorite de oameni. E cunoscut faptul ca Huawei nu a putut cumpara procesoare pentru Huawei P50 Pro, si fara ele e cam greu sa ofere un telefon de ultima generatie, procesoarele folosite in vechea serie fiind deja depasite din toate punctele de vedere de catre competitori.

Huawei P50 Pro ar putea avea probleme similare si in ceea ce priveste camerele, bateriile, memoria RAM, spatiul de stocare, chip-urile pentru conectivitate, dar si multe altele. Huawei P50 Pro foloseste foarte multe componente de la o varietate de producatori, insa sanctiunile impuse de catre SUA genereaza probleme extrem de mari pentru cumpararea lor si folosirea in dispozitivele celor de la Huawei, iar de aici am putea vedea amanri si pentru seria Mate.

Huawei P50 Pro ar putea nici sa nu mai ajunga vreodata in magazine, avand in vedere ca sanctiunile impuse de catre SUA nu vor disparea prea curand, asa ca va fi interesata situatia.