Fortnite: Schimbari Mari Asteptate pentru Hartile Jocului

Fortnite Schimbari Mari Asteptate Hartile Jocului

Fortnite are pregatite o serie de schimbari foarte interesante de catre cei de la Epic Games, compania americana dorind sa le ofere jucatorilor noi motive sa ramana activi in cadrul jocului sau pentru perioade cat mai lungi de timp, ceea ce e o idee grozava, pana la urma.

Fortnite vrea sa adauge o zona fara gravitatie undeva in apropierea centrului hartii jocului, aceasta urmand a le permite jucatorilor sa inoate in ea, deci fie va fi plina cu apa, fie atunci cand lipseste gravitatia veti putea sa va miscati ca si cum ati inota in apa.

Fortnite ar urma sa aiba deasemenea si un nou obiect special care poate crea zone mai mici fara gravitatie, dar care poate arunca deasemenea jucatorii la inaltimi ridicate in aer atunci cand este folosit, ceva ce Epic Games a cam evitat sa ofere pana acum.

Fortnite va avea si insula acoperita de catre nava extraterestra care zboara deasupra hartii dupa ultimul update, astfel ca e foarte posibil ca si de acolo sa vina o serie de schimbari interesante dupa ce ele vor fi oferite in mod oficial de catre Epic Games.

Fortnite are toate aceste schimbari in dezvoltare in momentul de fata, iar asta inseamna ca ele vor fi disponibile abia undeva peste cateva saptamani, cel ami devreme, dupa ce totul va fi suficient de bine stabilizat pentru a fi lansat in mod oficial.