ING Bank: Cererea Oficiala pentru Clientii din Toata Romania

ING Bank recenzie

ING Bank a inceput sa le trimita mesaje clientilor din toata Romania cu o cerere pe care o are pentru multi dintre ei, si e vorba despre un mesaj surprinzator pe care il face banca. Cei de la ING Bank au inceput sa le ceara clientilor din toata Romania sa ii acorde recenzii pentru aplicatia HomeBank pentru iOS, probabil si pentru cea pentru Android, preferabil de 5 stele, sau cat mai apropiat de asta, ceva ce banca nu face chiar atat de des.

ING Bank are aplicatii de mobile banking pentru iOS si Android de foarte multa vreme, reusind sa le actualizeze destul de des pentru a le oferi clientilor din toata tara o experienta cat mai buna cand vine vorba de folosirea lor. In cazul iOS ING Bank are un rating de 4.1 pentru aplicatia HomeBank, ceea ce nu e rau deloc, avand in vedere ca exista peste 5600 de recenzii lasate de catre clientii care o folosesc, iar vasta majoritate dintre ele sunt bune.

ING Bank: Cererea Oficiala pentru Clientii din Toata Romania

ING Bank recenzie aplicatii

ING Bank nu a facut o aplicatie perfecta, avand destule probleme cu ea in diverse randuri, dar a reusit sa le rezolve destul de rapid de fiecare data, asa ca probabil nu au fost lansate multe review-uri negative din cauza lor. In ciuda acestui lucru, ING Bank vrea totusi recenzii de la clienti pentru aplicatiile sale, preferabil cat mai pozitive si cu cat mai multe stele, astfel incat aplicatia sa fie descoperita cat mai usor de catre cei care o cauta, sau cauta alte aplicatii bancare.

ING Bank inca nu a implementat si cereri persistente de acest gen in cadrul aplicatiilor HomeBank, insa cel mai probabil va face acest lucru pentru a le aduce mai des in atentie oamenilor sa ii aprecieze aplicatia. Desigur ca mai utila ar fi implementarea unor functii noi care sunt oferite de catre alte aplicatii de mobile banking, dar asta e o cu totul alta discutie, ING Bank anuntand ca va face imbunatatiri pentru aplicatiile sale in vara, desi nimeni nu stie cu ce.

ING Bank distribuie in mod gratuit aplicatiile sale prin App Store si Google Play Store in momentul de fata, si e recomandabil sa nu le instalati de altundeva decat de acolo.