Auchan: Anunt Important, ce Ofera Gratuit Clientilor Romani

Auchan suplimentare

Auchan are un nou anunt surprinzator de bun pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o noua dezvaluire pentru ceea ce ofera gratuit clientilor care ii cumpara produsele din magazine. Vorbim despre o gratuitate care este oferita pentru cei care au un card MyClub facut deja, cei care nu fac parte din clubul special al lantului de hypermarket-uri neputand sa profite de aceasta promotie speciala de acum.

Auchan ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca pot sa castige nu mai putin de 2000 de euro in fuecare luna, dar si bonus de 100% din puncte pe card, in baza cumparaturilor facute. Vorbim despre 10 bonusuri de acest gen oferite de catre Auchan in fiecare luna separat de cei 2000 de euro pe care ii “pune la bataie” pentru clientii sai din toata tara daca ei vor sa-si faca cumparaturile profitand de cardurile de fidelitate acum.

Auchan: Anunt Important, ce Ofera Gratuit Clientilor Romani

Auchan spune ca aceasta promotie speciala este disponibila pana in 31 decembrie, ea fiind lansata recent pentru ca pana pe 14 iunie nu avusese disponibila vreo oferta de acest gen. Acum Auchan s-a gandit ca ar fi o idee buna sa mai promoveze clubul sau special cu oferte pentru toti cei care sunt dornici sa beneficieze de preturi mai mici pentru produsele pe care le vinde, si sunt destule dintre care sa alegeti fix ceea ce va intereseaza sa cumparati.

Auchan va permite sa va faceti in mod gratuit un card MyClub, iar el poate fi administrat printr-o aplicatie speciala care este disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare iOS si Android in momentul de fata. Acolo puteti vedea cate puncte ati adunat in clubul celor de la Auchan, dar si ce fel de oferte sunt disponibile pentru a profita de ele si a economis bani atunci cand mergeti in oricare dintre hypermarket-urile sale din toata tara.

Auchan are mai multe detalii despre aceasta promotie disponibile direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi toate informatiile relevante cu privire la oferta.