Atentionarea lui Raed Arafat Privind Evenimentele in Romania

Atentionarea Raed Arafat concerte

Raed Arafat are o atentionare foarte importanta pentru romanii din toata tara, si incearca sa le transmita romanilor mesajul ca in cazul in care autoritatile pierd procesul prin care se contesta o hotarare CNSU privind evenimentele publice, ele ar urma sa fie interzise.

Raed Arafat face referire la un proces care contesta o decizie a CNSU privind felul in care pot fi organizate concertele, si alte evenimente publice, cu persoane care trebuie sa fie vaccinate, vindecate dupa inectare cu Coronavirus, etc, iar daca autoritatile vor pierde in instanta, evenimentele ar putea fi interzise.

“Nu comentez deciziile judecătorești. E o decizie nedefinitivă, noi am atacat-o la Înalta Curte de Casație și Justiție, deci o să ajungă să fie judecată acolo.

Sunt trei variante: vrei să te vaccinezi, perfect – și atenție, vaccinul e la liber, nu mai este restricție că nu avem vaccin; nu vrei să te vaccinezi, te testezi sau dovedești că ai trecut prin boală. Când situația este OK, cazurile puține, răspândirea redusă, mare problemă n-ar fi, să zicem. Dar în momentul în care începi să ai creșteri și începi să ajungi la anumite incidențe, atunci îți rămâne o soluție: să restricționezi complet activitatea. a declarat Raed Arafat la DIGI 24.”