LIDL Romania: Anuntul Oficial, e Gratuit de Azi Clientilor

LIDL Romania gratar

LIDL Romania incepe weekend-ul cu un anunt foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iar daca iti faci cumparaturile de la lantul de supermarket-uri, atunci ar trebui sa stii ce poti primi gratuit. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga vouchere pentru cumparaturi si kit-uri de facut gratare daca participa la promotia pe care lantul de supermarket-uri o prezinta in anuntul de mai jos.

LIDL Romania prezinta mai jos ceea ce a gandit pentru clientii din toata tara, si ce ofera gratuit chiar incepand de astazi pentru toata lumea, deci stii la ce trebuie sa te astepti acum. LIDL Romania vorbeste mai jos despre o emisiune dedicata gratarului in care prezentatorii vor incrca sa le arate romanilor cum sa faca doar cea mai buna carne pentru gratar, iar gratuit romanii pot primi fix carne pentru gratar, dar si kit-uri pentru gatit.

LIDL Romania: Anuntul Oficial, e Gratuit de Azi Clientilor

LIDL Romania spune ca da 10 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare cu care puteti cumpara nu doar carne pentru gratar, dar orice doriti voi din oricare dintre magazinele lantului de supermarket-uri. In ceea ce priveste kit-urile pentru gratare, LIDL Romania spune ca ofera mix-uri de condimente, un sos barbeque de la Kania, 1 set de doua tocatoare de lemn Ernesto, 1 set de frigarui duble din metal de la Grill Meister si un set de 2 cosuri pentru gratar de la Grill Meister.

LIDL Romania are o serie de premii interesante pe care le ofera pentru clientii care vor sa profite de promotia pe care o desfasoara in momentul de fata, iar pentru a castiga totul trebuie doar sa comentati la un clip de pe YouTube. LIDL Romania spune ca romanii interesati ar trebui sa lase un comentariu la clipul YouTube al promotiei cu un citat motivational, iar asa veti fi inscrisi pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre aceste premii.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie speciala pana in data de 8 iulie, asa ca nu avem o perioada prea lunga de timp in care sa profitam de toate promotiile care ne sunt puse la dispozitie de catre lantul de supermarket-uri.