iPhone 13: Noi Imagini Arata Noua Camera si Noul Decupaj

iPhone 13 imagini noi

iPhone 13 este pregatit de lansare de catre compania Apple in aceasta perioada, iar multumita informatiilor care continua sa apara astazi avem ocazia de a vedea noi imagini cu decupajul mai mic si camera care va avea un design diferit in unele modele.

iPhone 13 urmeaza sa aiba un decupaj mai mic in ecran, ceva ce reprezinta o schimbare extrem de buna pentru toti cei carora nu le place design-ul care este folosit de catre compania Apple de ani de zile pentru telefoane, si e demodat de ceva vreme.

iPhone 13 are deasemenea prezentat noul design pentru camera care va fi folosita in modelul standard, dar si cel de dimensiuni mai mici, Apple intentionand sa integreze senzorii de imagine in diagonala in carcasa, camerele urmand a fi deasemenea imbunatatite.

iPhone 13 imagini noi camera

iPhone 13 si iPhone 13 Mini ar urma sa fie singurele modele care vor avea camer apozitionata in diagonala in carcasa, in timp ce decupajul mai mic va fi integrat in toate modelele pe care Apple le va lansa in toamna acestui an pentru clientii din intreaga lume.

iPhone 13 imagini noi decupaj

iPhone 13 este pregatit in momentul de fata pentru inceperea productiei, cei de la Apple luand recent decizia de a aduna componente in vederea initierii acestui proces, asa ca e posibil sa incepem de acum sa vedem mai multe informatii cu privire la noile modele.