DACIA Logan 2022: problemele cu penuria de semiconductori pot afecta productia masinilor

DACIA Logan 2022 necunoscut

DACIA Logan 2022 este urmatorul model de masina pe care DACIA vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga Europa, si nu numai, ea fiind deja pregatita pentru a fi pusa in vanzare. Mai exact, este de asteptat ca DACIA Logan 2022 sa fie prezentata undeva prin anul 2022, insa deocamdata este destul de neclar cand ar putea incepe vanzarile pentru ca situatia globala a pietei semiconductorilor ridica multe semne de intrebare in acest moment.

DACIA Logan 2022 este asteptata de catre multa lume, iar asta pentru ca ea vine in sfarsit ca un inlocuitor pentru versiunea MCV care nu mai exista acum, dar si pentru ca va fi prima hibrida in seria de automobile. Avand in vedere noutatile pe care le va aduce DACIA Logan 2022, e normal ca masina sa fie asteptata de catre foarte multa lume, dar din pacate problema globala a lipsei de semiconductori ar putea duce la o amanare a punerii sale in vanzare.

DACIA Logan 2022: Problemele la care Nu se Gandeai Clientii

DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie prezentata la inceputul anului 2022, sau cel putin asta ne-au spus zvonuri recente ale presei franceze, insa e improbabil ca situatia sa stea chiar asa. Avand in vedere ca Duster 2021 va intra in productie abia aproape de toamna, si va fi lansat in vanzare tot atunci, e destul de greu de crezut ca DACIA Logan 2022 va fi lansata la scurt timp in urma noului model de SUV la care DACIA a lucrat destul de mult pana acum.

DACIA Logan 2022 ar putea fi lansata cel mai devreme in primavara anului 2022, daca nu chiar mai aproape de vara, iar asta pentru ca Duster 2021 a avut lansarea amanata cu mai bine de o luna. Lipsa de semiconductori a dus la amanarea lansarii Duster 2021 si avand in vedere ca pandemia de Coronavirus incepe iar sa prinda “putere”, e posibil ca aceste probleme sa se inrautateasca spre iarna, asa ca lansarea DACIA Logan 2022 ramane in discutie.

DACIA Logan 2022 va fi o combinatie intre fostul MCV si versiunea Lodgy, ea urmand a fi o masina utila atat pentru transportul de persoane, cat si cel de marfa, dar desigur la un pret pe masura.