Telekom: Anuntul Oficial, ce Schimbari Face pentru Clienti

Telekom real

Telekom are o surpriza grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa faca o schimbare importanta care ii vizeaza, iar multumita ei ne putem bucura de servicii mai bune. Cei de la Telekom au decis sa lanseze un magazin virtual pentru clientii din toata Romania, el fiind disponibil special pentru ca oamenii sa poata cumpara mai usor produsele de care sunt interesati, mai ales ca vor primi si ajutor dedicat in acest scop.

Telekom a decis sa faca aceasta schimbare importanta pentru ca era nevoie de oferirea unei experiente mai bune pentru clientii din Romania care sunt interesati in orice moment sa cumpere produse din magazinul sau online. Telekom spune ca acest magazin virtual “live” ofera inclusiv posibilitatea de a discuta la telefon cu un agent al companiei care ii poate ajuta pe clienti sa cumpere produsele de care sunt interesati, si vorbim de o premiera interesanta in Romania.

Telekom: Anuntul Oficial, ce Schimbari Face pentru Clienti

Telekom a creat o sectiune speciala in website-ul sau pentru clientii care sunt dornici sa profite de acest sistem, astfel ca trebuie sa intrati acolo pentru a beneficia de aceasta experienta speciala. Problema este ca nu veti vedea chiar tot timpul pe cineva in fata camerei care filmeaza intr-unul dintre magazinele celor de la Telekom, dar chiar si asa, puteti cere ajutor telefonic de la unul dintre angajatii care cunoaste bine produsele care sunt la vanzare.

Telekom a lansat acest nou magazin online “live” doar pentru produsele pe care le vinde in regim propriu, iar desi detine si Germanos, deocamdata acolo nu a ajuns nimic din acest sistem. Desi ideea este interesanta, acest magazin “live” are un agent disponibil pentru a oferi informatii despre produse doar intre orele 09:00 – 17:00, astfel ca in afara acestor ore nu veti putea discuta cu cineva, deci daca sunteti la serviciu, nu prea aveti norocul de a primi informatii personalizate.

Telekom ofera mai multe informatii despre acest sistem chiar pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate detaliile de care sunteti interesati in legatura cu achizitiile facute prin el.