ING Bank: OFICIAL, Romanii Vizati de Atentionarea Importanta

ING Bank prevedere

ING Bank a emis in mod oficial o atentionare extrem de importanta care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci e obligatoriu sa stii ce transmite chiar in momentul de fata banca.

Vorbim despre o problema extrem de serioasa pe care cei de la ING Bank o aduc in atentia tuturor oamenilor chiar acum, iar asta pentru ca numarul atacurilor de tip phishing continua sa fie ridicat in Romania in aceasta perioada.

ING Bank a fost inclusiv in centrul unei atentionari pe care a emis-o o institutie guvernamentala in urma intensificatii unui atac recent, clientii sai din toata Romania fiind atentionati in legatura cu ceea ce se intampla acum.

Separat de atentionarile oficiale, cei de la ING Bank vin acum si cu cele proprii, spunandu-le clientilor ca ar trebui sa stearga imediat orice fel de mesaje sau email-uri pe care le primsc de la entitati necunoscute deoarece e posibil sa fie malitioase.

ING Bank: OFICIAL, Romanii Vizati de Atentionarea Importanta

ING Bank prevedere phishing

ING Bank incearca sa ii protejeze pe clientii sai din toata Romania cu atentionarile de acest gen, iar asta pentru ca in momentul de fata hackerii incearca sa le fure datele pentru a le fura inclusiv banii din conturi.

O varietate de atacuri au fost si inca sunt in desfasurare in Romania in aceasta perioada, iar cei de la ING Bank nu pot sa le opreasca, dar pot sa le spuna clientilor sa fie extrem de vigilenti si sa nu se lase pacaliti de hacekeri.

ING Bank a desfasurat de-a lungul timpului o varietate de campanii de informare pentru clientii din toata tara pentru a le spune cum ar trebui sa se protejeze impotriva celor care incearca sa ii pacaleasca pentru a le fura datele.

Preluarea datelor voastre de catre hackeri le permite sa va fure banii din conturi, iar din cauza schimbarilor aduse de directiva PSD2, e mult mai dificil de recuperat orice fel de suma care e transferata direct din conturi.

ING Bank ofera mai multe detalii despre tot ceea ce ar trebui sa stim chiar prin intermediul website-ului sau, asa ca puteti afla de acolo informatii ami detaliate despre aceste atacuri.