Posta Romana: Anuntul privind Preturile Prioripost in Romania

Posta Romana Anuntul privind Preturile Prioripost in Romania

Posta Romana este una dintre cele mai mari companii de transport din Romania, cu servicii inferioare ale companiilor de curierat concurente, insa in ultimul an lucrurile au inceput sa se schimbe in bine si pentru Compania Nationala.

Posta Romana vorbeste mai jos despre serviciile le ofera in materie de transport de colete cu prioritate in Romania, serviciul Prioripost promitand sa aduca mai rapid coletele la oameni, chair si acasa, ceea ce desigur ca vine ca o veste grozava.

“Prioripost este serviciul de curierat rapid (express) intern al Poştei Române pentru documente şi marfă, care oferă cel mai profitabil raport calitate – preţ de pe piaţa românească.

Pachetele trimise de tine cu Prioripost ajung la destinaţie în 12 ore dacă le trimiţi în aceeaşi localitate, 24 de ore dacă le trimiţi între oraşe reşedinţă de judeţ și interiorul judeţului, sau în 36 de ore între oricare alte două localităţi din România. Toate trimiterile Prioripost pe care le expediezi în calitate de persoană fizică pot fi urmărite în sistem Track&Trace, în modulul dedicat din acest site.”