CEC Bank: Mesajul de ALERTA pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank ordin

CEC Bank a emis un nou mesaj de alerta pentru toti clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stie toti cei care-i folosesc serviciile in momentul de fata inclusiv unde se afla. CEC Bank continua seria alertelor de securitate cu care incearca sa ii convinga pe clientii din toata Romania de faptul ca trebuie sa fie extrem de atenti la atacurile de tip phishing care se desfasoara in momentul de fata.

CEC Bank emite de ceva vreme alerte de acest gen pentru toti clientii sai din toata Romania, iar daca va numarati printre ei, atunci ar trebui sa fiti extrem de atenti la ceea ce se spune acum. CEC Bank le spune tuturor clientilor din Romania sa fie extrem de atenti si sa nu acceseze email-uri si documente care vin in mod nesolicitat, in special de la adrese de email pe care nu le cunosc, iar asta pentru ca pot fi malitioase.

CEC Bank: Mesajul de ALERTA pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank ofera exemplul unui ordin de plata care poate ajunge la noi de la o adresa necunoscuta, dar care in realitate este un fisier malitios, sau pur si simplu unul fals in baza caruia suntem pacaliti sa platim ceva. CEC Bank spune ca trebuie sa fim extrem de atenti si sa nu accesam documentele de acest gen, mail-urile trebuind sterse imediat fara a fi accesate de catre noi pentru a nu risca sa fim pacaliti de atacatori.

CEC Bank nu e prima banca de la care vine un mesaj de alerta de acest gen, iar asta pentru ca in ultimele luni au tot venit mesaje similare de la mai toate bancile din ROmania pentru toti clientii. Din pacate numarul de atacuri de tip phishing a crescut exponential in ultimele luni, astfel ca bancile trebuie sa emita tot felul de alerte pentru a-i avertiza pe clienti, iar pe aceasta noua de la CEC Bank ar trebui sa o ascultati.

CEC Bank are inclusiv o pagina speciala in website-ul sau in care ofera detalii cu privire la alerta si la ceea ce ar trebui sa stim in continuare, asa ca incrcati sa va protejati impotriva atacurilor de tip phoshing.