DEDEMAN: Masurile IMPORTANTE care Inca se Aplica in Magazine

DEDEMAN protectie

Dedeman, unul dintre cele mai mari lanturi de produse de bricolaj din toata Romania, a luat o dcizie foarte importanta care vizeaza toate magazinele din tara, dar si toti clientii. Mai exact, in ciuda faptului ca intensitatea pandemiei de Coronavirus s-a redus in Romania, cei de la Dedeman au decis sa pastreze totusi masurile de siguranta care au fost adoptate in perioada in care numarul de cazuri era unul ridicat in tara.

Dedeman aplica de ceva vreme o serie de masuri menite sa reduca raspandirea Coronavirus in interiorul magazinelor din toata tara, iar ele nu s-au schimbat nici in aceasta perioada. Dupa cum prea bine stiti deja, Dedeman mentine obligatia de a purta masca in interiorul magazinelor sale pentru ca aceasta este si obligatia legala in momentul de fata in Romania pentru toate spatiile inchise de acest gen.

DEDEMAN: Masurile IMPORTANTE care Inca se Aplica in Magazine

DEDEMAN protectie clienti

Dedeman obliga clientii sa pastreze si o distanta de siguranta in interior pentru a se reduce riscul de infectare, totul fiind combinat si cu obligatia de dezinfectare a mainilor, etc. Toate aceste masuri sunt impuse de catre Dedeman in continuare in Romania, decizia de a nu renunta la macar o parte dintre ele fiind una foarte importanta deoarece in afara obligatiei legale de purtare a mastii, restul nu sunt impuse de catre autoritati.

Dedeman are peste 50 de magazine in toata tara, iar in fiecare dintre ele sunt impuse aceste masuri in aceasta perioada in care multa lume vrea sa si profite de ofertele disponibile in ele. Cei de la Dedeman au anuntat chiar recent si noul catalog de promotii eptnru clientii din toata tara, iar daca sunteti interesati de reduceri, puteti merge sa profitati de ele, dar fara sa uitati ca trebuie respectate masurile de preventie.

Dedeman nu e singurul lant de magazine din Romania care inca mai impune aceste masuri pentru toata lumea, asa ca e bine sa stiti ca ele se aplica inclusiv la altele la care veti dori sa mergeti.