Raiffeisen Bank: Clientii Vizati de o ATENTIONARE Importanta

Raiffeisen Bank treaba

Raiffeisen Bank are o atentionare foarte importanta care vizeaza toti clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o situatie despre care ar trebui sa stie toata lumea chiar acum. Raiffeisen Bank le aduce in atentie tuturor clientilor din Romania ca a programat noi lucrari de mentenanta pentru serviciile sale, iar asta la doar cateva zile dupa ce au avut loc altele, semn ca fie exista probleme care trebuie rezolvate, fie se implementeaza noutati.

Raiffeisen Bank a facut in ultima perioada destul de des modificari de acest gen pentru clientii din toata Romania, iar asta nu etocmai ceva obisnuit pentru banca din Romania. Acum cei de la Raiffeisen Bank isi anunta clientii in legatura cu faptul ca in noaptea zilei de 16 iulie vor avea loc noi lucrari de mentenanta pentru sistemele sale online, iar asta va face ca unele dintre ele sa devina indisponibile pentru scurte perioade de timp, ceea ce eo problema pentru clienti.

Raiffeisen Bank: Clientii Vizati de o ATENTIONARE Importanta

Raiffeisen Bank treaba lucrare

Raiffeisen Bank le spune tuturor clientilor faptul ca serviciile Noul Raiffeisen Smart Mobile, Raiffeisen Online, impreuna cu platformele vechi, dar si SmartToken, vor fi indisponibile in noapea de 16 iulie. Conform celor de la Raiffeisen Bank, aceste lucrari de mentenanta se vor desfasura intre orele 00:00 si 02:30, deci e putin probabil ca impactul sa fie foarte mare pentru clienti, chiar daca oricine va dori sa le foloseasca atunci va avea probleme.

Raiffeisen Bank nu spune ce anume face cu aceste lucrari de mentenanta, astfel ca nu stim nimic in legatura cu modificarile care sunt implementate, dar in mod teoretic ar trebui sa avem parte de rezolvari de probleme macar. Nici in cazul lucrarilor de mentenanta de zilele trecute cei de la Raiffeisen Bank n-au oferit detalii cu privire la ceea ce s-a schimbat pentru serviciile sale online, asa ca de aceea nu stim nici acum exact ce va fi modificat pentru toata lumea.

Raiffeisen Bank ofera pe website-ul sau doar informatii cu privire la faptul ca face aceste lucrari de mentenanta, iar daca va extinde lucrarile, atunci va anunta cu siguranta totul pe website-ul sau.