LUNA: NASA Confirma o Noua Problema URIASA pentru Omenire

LUNA inundatii

LUNA este in centrul unui anunt extrem de important care a fost facut de catre NASA pentru intreaga omenire, agentia spatiala americana confirmand o problema foarte serioasa care va afecta foarte multa lume. Rezultatul unui studiu recent facut de catre NASA confirma faptul ca incepand cu 2030 luna va avea un impact mult mai mare asupra inundatiilor care sunt cauzate de catre maree, iar asta pentru ca apa ar urma sa ajunga mai departe pe suprafetele din zona apelor.

LUNA afecteaza deja multe zone de pe Pamant din cauza acestui fenomen, insa conform celor de la NASA lucrurile ar urma sa devina mult mai problematice incepand cu anii urmatori, si multa lume va fi afectata. Cei de la NASA s-au concentrat pe SUA ca zona de studiu, acolo unde au loc 600 de inundatii anual din cauza mareelor, insa NASA spune ca luna va genera de 4 ori mai multe incepand cu anul 2030, ceea ce e o problema uriasa pentru cei afectati.

LUNA: NASA Confirma o Noua Problema URIASA pentru Omenire

LUNA produce maree in multe zone de pe glob, iar desi NASA s-a limitat doar la SUA in ceea ce priveste acest studiu, realitatea este ca si alte zone de pe glob vor fi serios afectate de ceea ce se intampla. NASA spune ca mareele vor ajunge cu 0.5 metri mai departe fata de distanta medie la care ajung pe pamant, iar studiul spune deasemenea ca luna va produce maree de acest gen in zile consecutive pentru perioade mai lungi de timp, ceea ce va afecta serios viata oamenilor.

“Luna influențează mareele, dar puterea atragerii lunii nu este egală de la an la an; luna are de fapt o „oscilație” pe orbita sa, modificându-și ușor poziția față de Pământ pe un ciclu ritmic de 18,6 ani. Pentru jumătate din ciclu, luna suprimă mareele de pe Pământ, rezultând maree mai mici și maree mai mici. Pentru cealaltă jumătate a ciclului, mareele sunt amplificate, cu maree mai mari și mici cu maree scăzute. Scurgerea bazinelor devine o problemă de sănătate publică. Înțelegerea faptului că toate evenimentele dvs. sunt grupate într-o anumită lună sau că s-ar putea să aveți inundații mai severe în a doua jumătate a anului decât prima – sunt informații utile.”

LUNA are o orbita inegala, iar de aici vine si problema mareelor pentru ca incepand cu 2030 va resimti Pamantul efectul schimbarilor in felul in care satelitul natural al Pamantului orbiteaza planeta. NASA a facut aceste calcule in baza unor observatii indelungate care au implicat luna, astfel ca din pacate e improbabil ca agentia spatiala americana sa se insele, deci ne putem astepta la maree mult mai puternice in cursul urmatorilor ani.

LUNA influenteaza extrem de mult Pamantul, insa conform celor de la NASA lucrurile vor deveni si mai problematice in cursul urmatorilor ani in diverse zone de pe glob, din pacate.