Netflix: Anuntul OFICIAL, Decizia care va Schimba Platforma

Netflix distractie

Netflix face o schimbare radicala pentru platforma de filme si seriale, compania americana luand intr-un final decizia de a ne oferi mult mai mult prin intermediul ei, iar zvonurile recente incep sa se adevereasca. Mai exact, cei de la Netflix au decis ca e momentul sa faca jocuri pe care sa le ofere pentru abonatii din intreaga lume in ideea de a -i tine mai mult timp activi in platforma sa, astfel ca l-au angajat pe Mike Verdu pentru a se ocupa de proiect.

Netflix a fost recent in jurul unor zvonuri extrem de importante in legatura cu decizia companiei de a merge pe acest drum pentru clientii din intreaga lume, iar acum aflam si cine se va ocupa de tot. Mike Verdu a lucrat pana recent in cadrul companiei Facebook si a incercat sa aduca jocuri noi pentru Oculus, o casca pentru realitate virtuala, insa de acum se va ocupa de a aduce la Netflix jocuri care sa tina oamenii ocupat si cand nu se uita la filme sau seriale.

Netflix: Anuntul OFICIAL, Decizia care va Schimba Platforma

Netflix a confirmat in mod oficial angajarea lui Mike Verdu, insa nu a oferit detalii exacte cu privire la ceea ce vrea sa faca, desi oamenii din cadrul companiei dezvaluie exact in ce directie se merge. Deocamdata cei de la Netflix nu intentioneaza sa ceara vreun ban pentru jocurile pe care le vor oferi, insa totul s-ar putea schimba in functie de investitiile pe care va trebui sa le faca pentru a aduce jocuri in cadrul platformei pentru toti abonatii.

“Netflix își va construi echipa de jocuri în următoarele luni. Compania a început deja să facă publicitate pentru pozițiile legate de dezvoltarea jocurilor pe site-ul său. Mike Verdu dorește să se alăture Netflix în funcția de vicepreședinte al dezvoltării jocurilor, raportând directorului operațional Greg Peters. Ideea este să oferim jocuri video pe platforma de streaming Netflix în anul următor. Jocurile vor apărea alături de tariful actual ca un nou gen de programare – similar cu ceea ce a făcut Netflix cu documentare sau spectacole de stand-up.”

Netflix l-a angajat pe Verdu si in baza experientei de la EA Games, unde a lucrat la jocuri precum Sims, Plants vs Zombies, sau Star Wars, insa si in baza experientei avute la Zynga. In urmatoarea perioada cei de la Netflix vor incepe sa dezvolte platforma pentru jocuri, iar de aici incolo vor incerca sa convinga dezvoltatorii sa creeze titluri pentru noua platforma, insa ramane de vazut ce vor reusi sa faca si cat vor plati pentru tot acest proces.

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, iar decizia de a crea jocuri pe care sa le ofere pentru clienti in cadrul unei platforme de acest gen e, poate, una dintre cele ma ibune de pana acum.