Netflix: Schimbarile Anuntate pentru Milioane dintre Abonati

Netflix galerie

Netflix face in mod constant o varietate de schimbari pentru sutele de milioane de abonati din intreaga lume, platforma de streaming video la cerere fiind in permanenta in cautare de idei noi pentru a imbunatati experienta pe care o ofera. In aceasta idee, actualizarile recente pentru aplicatiile dedicate telefoanelor si tabletelor au menirea de a transforma expreienta de folosire a Netflix intr-una mult mai buna decat cea cu care am fost obisnuit pana in acest moment.

Netflix ofera aceste schimbari in mod segmentat pentru toata lumea, astfel ca nu toti utilizatorii se bucura de modificari in acelasi timp, deci e bine sa stiti exact cum stau lucrurile. In prima parte a acestei luni cei de la Netflix au actualizat aplicatia pentru iOS cu o serie de noutati menite sa ne faca experienta de folosire mai buna, iar ieri a fost actualizata versiunea pentru Android cu, cel mai probabil, aceleasi modificari utile pentru toata lumea.

Netflix: Schimbarile Anuntate pentru Milioane dintre Abonati

Netflix a mentionat in actualizarea recenta pentru iOS ca separat de imbunatatirile obisnuite pe care le face pentru aplicatie, a facut si o serie de schimbari pentru galeria in care afiseaza continutul. Aceste schimbari ar avea menirea de a ne ajuta sa descoperim mai usor continutul de care suntem cu adevarat interesati in cadrul Netflix, iar asta pentru ca este arhicunoscut faptul ca nu e chiar usor sa gasesti ce vrei, cand vrei, in platforma.

Netflix incearca de ani de zile sa gaseasca o solutie buna pentru a le oferi alor sai abonati metodele cele mai simple de a descoperi continutul grozav al platformei si vestile acestea sunt foarte bune pentru noi. Cu cat face Netflix mai simpla descoperirea de continut nou in platforma, cu atat ne putem bucura mai rapid de titlurile despre care probabil ca nu am stiut pana in momentul de fata, mii peste mii de filme, seriale, documentare, desene animate, fiind oferite pentru toata lumea.

Netflix actualizeza aplicatiile sale o data la 1/2 saptamani si este bine sa aveti in mod constant instalata cea mai recenta versiune pentru a nu rata surprizele grozave disponibile.