DACIA Duster 2021: PROBLEME Extrem de Mari Inaintea Lansarii

0

DACIA Duster 2021 plangeri

DACIA Duster 2021 este urmatorul model important de masina pe care DACIA vrea sa il lanseze pentru clientii din toata Europa, si nu numai, in perioada imediat urmatoare, insa lansarea nu va fi una usoara. Zilele trecute angajatii celor de la DACIA au organizat un protest spontan in care s-au plans de problemele pe care le au pe liniile de productie din cauza asamblarii noilor modele de masini, in special a DACIA Duster 2021, si au cerut suplimentarea fortei de munca.

DACIA Duster 2021 este facuta pe aceeasi platforma veche pe care au fost produse modelele anterioare ale SUV-urilor din Romania, insa schimbarile facute pentru versiunea facelift par sa ingreuneze munca de productie. Angajatii celor de la DACIA au cerut ca mai multi oameni sa fie adusi pe liniile de productie pentru a se putea continua atat fabricarea DACIA Duster 2021, cat si a celorlalte modele noi de masini care au fost lansate in prima parte a acestui an.

DACIA Duster 2021: PROBLEME Extrem de Mari Inaintea Lansarii

DACIA Duster 2021 e principala problema cu care se confrunta angajatii celor de la DACIA in aceasta perioada, insa urmeaza sa fie lansata inclusiv DACIA Logan 2022 in curand, iar ea va veni cu schimbari si mai mari. Avand in vedere ca DACIA Duster 2021 e totusi un model de platforma veche, fara schimbari majore decat estetice, va fi interesant de vazut ce se va intampla dupa ce DACIA Logan 2022, un model hibrid, va intra deasemenea in productie.

DACIA Duster 2021 urmeaza sa fie lansata in luna septembrie a acestui an, sau cel putin acesta ar fi planul companiei romanesti, dar multe depind de felul in care se va desfasura productia in continuare. E foarte posibil ca DACIA Duster 2021 sa nu aiba parte de lansarea atat de grabita pe care si-o doresc cei de la DACIA, iar asta pentru ca problemele acestea de productie pot deveni foarte serioase in timp, mai ales daca nu sunt adusi noi oameni pe liniile de productie.

DACIA Duster 2021 este ultimul update, teoretic, din acest model vechi de SUV-uri pe care DACIA inca il mai vinde, un model complet nou fiind asteptat abia undeva prin 2024, sau 2025.