ING Bank: ATENTIE! Mesaj Oficial pentru Clientii din Romania

ING Bank vulnerabilitate

ING Bank are un mesaj oficial extrem de important care trebuie sa ajunga in atentia clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca el vorbeste despre o problema foarte serioasa din aceasta perioada. Mai exact, cei de la ING Bank sesizeaza clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca imaginea sa este folosita in continuare in cadrul unor atacuri de tip phishing care au menirea de a le fura datele clientilor din toata tara, astfel ca trebuie sa fim vigilenti.

ING Bank incearca sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa nu ajunga in situatia de a avea banii furati de catre hackerii care le vor raul, mai ales ca e posibil ca ei sa nu poata fi recuperati prin reglementarile actuale. Cei de la ING Bank sunt fortati de ceva vreme sa tot emita atentionari de acest gen din cauza numarului foarte mare de atacuri care au loc in aceasta perioada din an, pandemia de Coronavirus crescand exponential atacurile cibernetice.

ING Bank: ATENTIE! Mesaj Oficial pentru Clientii din Romania

ING Bank vulnerabilitate atacuri

ING Bank atentioneaza clientii si in legatura cu faptul ca noile reglementari europene aduse de catre directiva PSD2 impiedica in anumite conditii recuperarea banilor care au fost furati de la clienti. In aceasta idee, ING Bank si-a intensificat serios eforturile de a ii convinge pe clientii din toata Romania sa fie mult mai vigilenti in legatura cu atacurile cibernetice care au loc in aceasta perioada in toata Romania, cu intensitate mult mai mare.

ING Bank are si pe website-ul sau o sumedenie de recomandari pentru clientii din Romania care vor sa fie in siguranta in aceasta perioada si sa aiba conturile ferite de ochii celor care le vor raul. Problema este ca atacurile de acest gen sunt de multe ori atat de bine gandite incat clientii ING Bank, sau ai oricaror altor banci, sunt pacaliti sa-si ofere datele de acces la platformele de administrare ale conturilor, sau alte date personale care permit accesarea lor.

ING Bank spune in atentionarea de mai sus tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu aceste atacuri, astfel ca e bine sa incercati sa va protejati atat timp cat puteti face acest lucru.