WhatsApp: Schimbare OFICIALA Anuntata pentru iPhone, Android

WhatsApp mut

WhatsApp a facut intr-un final “pasul cel mare” si a anuntat o schimbare foarte importanta pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind pregatita timp de cateva luni de zile, iar acum e oferita oficial. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis intr-un final sa lanseze o noua functie care ne va permite sa ne administram conversatiile intr-un mod complet diferit fata de tot ceea ce a fost posibil pana in momentul de fata in cadrul aplicatiei.

WhatsApp a anuntat oficial astazi ca noua functie pentru arhivarea modificata a conversatiilor pe iPhone si Android este disponibila, iar multumita ei nu vom mai vedea acele conversatii pe care nu le mai dorim. V-am spus deja in cateva randuri ca WhatsAppa decis sa modifice sistemul de arhivare a conversatiilor, astfel ca atunci cand decidem sa arhivam una, ea nu va mai fi afisata printre cele active, la inceputul listei, daca primi m un mesaj.

WhatsApp: Schimbare OFICIALA Anuntata pentru iPhone, Android

WhatsApp va transfera aceste conversatii intr-o sectiune speciala din cadrul aplicatiei, astfel ca atunci cand vine un mesaj nou de la o alta persoana, conversatia va ramane in acea sectiune, iar noi nu vom mai sti ca a venit vreun mesaj nou. WhatsApp ne ofera practic optiunea de a ignora pe cineva fara a bloca efectiv acea persoana, iar ea nu va sti ca mesajele pe care ni le trimite ajung intr-o conversatie care este arhivata, iar noi nu le vedem efectiv.

WhatsApp prezinta in animatia de mai sus cum anume urmeaza sa functioneze aceasta schimbare majora la care a lucrat destul de mult, astfel ca puteti sa va faceti o idee cu privire la cum se schimba tot. Desigur ca orice conversatie pentru care am activat arhivarea va putea avea mesajele vizibile din nou daca dorim sa activam acest lucru,a stfel ca ea nu va fi ascunsa pentru totdeauna, ci doar cat dorim noi, si va reamintesc faptul ca persoana respectiva nu va fi blocata.

WhatsApp a lansat aceasta functie noua pentru toate telefoanele iPhone si Android, deci oricine se poate bucura de ea daca instaleaza noua versiune a aplicatiei in propriul telefon.