Windows 10: Importanta Schimbare Facuta pentru Calculatoare

Windows 10 stratificare

Windows 10 are o noua si importanta schimbare facuta pentru calculatoarele utilizatorilor din intreaga lume si vorbim despre ceva care vine ca o veste extrem de buna pentru persoanele care conecteaza multe stick-uri USB la calculataore in fiecare zi.

Windows 10 are implementata o noua schimbare implementata de catre cei de la Microsoft pentru a fi blocate in mod selectiv stick-urile USB care sunt conectate la calculataore de catre utilizatori, indiferent de la cine provin aceste, ceea ce vine ca o veste excelenta.

Windows 10 aduce aceasta schimbare in principal pentru calculatoarele care sunt folosite in cadrul retelelor din interiorul companiilor, iar acolo administratorii vor putea stabili reguli generale cu privire la conectarea stick-urilor USB la calculatoare.

Windows 10 nu e singura versiune a sistemului de operare care va avea aceasta schimbare majora facuta, iar asta pentru ca si in Windows 11 va fi implementat ceva similar deoarece Microsoft vrea sa ofere functionalitatea in cat mai multe calculatoare.

“Abilitatea de a aplica o politică de grup stratificată este disponibilă pentru toate versiunile de Windows 10 ca parte a versiunii opționale a clientului „C” din iulie 2021 și va fi disponibilă pe scară mai largă începând cu versiunea de actualizare marti august 2021. Lansarea Windows Server va urma ulterior. Această caracteristică va fi acceptată și în Windows 11.”

Windows 10 va imbunatati substantial nivelul de securitate de care se bucura PC-urile cu aceasta schimbare majora, iar retelele de calculatoare ar trebui sa fie deasemenea mult mai sigure din moment ce se modifica modul in care stick-urile USB se pot conecta la ele.