DACIA Duster 3: Schimbarile MAJORE pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 optimizat

DACIA Duster 3 este noul model de SUV la care lucreaza DACIA in momentul de fata si pe care vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume undeva in cursul urmatorilor ani, dar si cu schimbari pe masura. Mai exact, pentru DACIA Duster 3 producatorul roman este hotarat sa ofere un nou tip de motor care sa fie mult mai eficient din punct de vedere al consumului, insa fara a pierde din puterea care este necesara pentru o masina de asemenea dimensiuni.

DACIA Duster 3 urmeaza sa aiba aceste modificari facute ca parte a celor menite sa faca masina mai buna pentru clienti, dar desigur ca totul este acum doar in proces de dezvoltare, inginerii Renault avand mult de lucru la el. Acest nou tip de motor va fi combinat cu unul electric pentru ca nivelul de putere al masinii sa ramana la o valoare ridicata, iar asta va creste cu siguranta pretul de productie, insa si pe cel de vanzare, pe care-l va avea noul model de SUV.

DACIA Duster 3: Schimbarile MAJORE pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 va avea totusi facute alte optimizari serioase pentru costurile de productie, conform presei din Franta, fara a se oferi totusi detalii cu privire la ceea ce inseamna de fapt asta. Din moment ce DACIA vrea sa faca DACIA Duster 3 inclusiv cu motorizare hibrida, dar si cu acest nou motor bazat pe ciclul Atkinson, e usor de inteles de ce va cauta sa reduca unele costuri de fabricare prin modificari facute la alte aspecte ale procesului in sine.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata abia indeva prin 2024 de catre DACIA, daca informatiile de pana acum se vor dovedi a fi adevarate, astfel ca vom mai avea destul de asteptat pana cand totul va fi dezvaluit oficial. Cei de la DACIA pun foarte mare accent pe optimizarea costurilor de productie, asa cum se intampla si cu modelele actuale de masini, astfel ca nu e de mirare ca in cazul DACIA Duster 3 lucrurile vor fi destul de similare.

DACIA Duster 3, chiar si cu optimizarile pentru procesul de fabricatie, ar trebui totusi sa fie mai scumpa decat modelele actuale, astfel ca ramane sa vedem ce fel de preturi vor fi anuntate in mod oficial.