Orange: Decizia Surpriza, ce le da Gratuit Clientilor Romani

Orange tinerete

Orange a anuntat o noua surpria uriasa pentru milioane de clienti din toata tara, iar asta desi cu doar cateva zile in urma dezvaluise alte noutati pe care le ofera gratuit pentru romanii din tara. De aceasta data cei de la Orange au intrat intr-un parteneriat cu AXN HD pentru a le oferi clientilor care folosesc Orange TV Go posibilitatea de a castiga diverse premii, cu detalii in aceasta pagina, dar totul in timp ce ei au acces gratuit la canalul de televiziune.

Orange a facut anuntul cu doar cateva ore in urma, astfel ca vorbim despre ceva ce doar de recent este disponibil pentru clientii din toata tara, astfel ca milioane dintre ei pot profita acum. In primul rand ar trebui sa stiti ca Orange ofera acces gratuit la AXN HD pentru oricare dintre clientii care se autentifica in aplicatia Orange TV Go folosindu-si doar numarul de telefon mobil, deci e destul de simplu sa incercati sa profitati de aceasta promotie noua.

Orange: Decizia Surpriza, ce le da Gratuit Clientilor Romani

Orange nu se limiteaza totusi doar la atat deoarece a decis sa ofere si o serie de premii foarte interesante pentru clientii care pana pe 29 august decid sa urmareasca AXN HD prin Orange TV Go. Orange ofera gratuit 1 televizor Sony KDL 32RE400 LED, 3 camere Sony HDR-AS20 si 3 perechi de casti Sony WH-XB700, daca urmariti pana pe 29 august noile seriale “O lume noua” si “A doua tinerete” distribuite de catre AXN HD in Romania

Orange are obiceiul de a face parteneriate de acest gen pentru a promova diverse filme, sau seriale, pe care canalele de televiziune pe care le distribuie le au, astfe ca asta nu e o surpriza. Cei de la Orange nu ofera de obicei premii atat de importante in cadrul acestor concursuri, insa iata ca de aceasta data a decis sa mearga intr-o alta directie cu aceasta colaborare pe care o are cu AXN HD in Romania, iar asta e o veste grozava pentru noi.

Orange ofera toate detaliile despre aceasta campanie direct in cadrul website-ului sau, asa ca puteti afla acolo tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu noua promotie speciala.