DACIA Duster 2021: Schimbarea Neasteptata pentru Noul Model

DACIA Duster 2021 garda

DACIA Duster 2021 se apropie de lansarea oficiala pentru clientii din toata Europa, dar nu doar atat, iar multi poate ca nu stiu despre o schimbare neasteptata pentru noul model de SUV. DACIA Duster 2021 este versiunea facelift a categoriei de SUV-uri vandute de catre DACIA, iar in mod neasteptat compania romaneasca a decis sa faca o schimbare pentru noua masina, ridicandu-i garda la sol in comparatie cu modelele vandute din 2018 incoace.

DACIA Duster 2021 a fost anuntata in mod oficial in cursul lunii iunie, cu vanzari asteptata sa inceapa in luna septembrie, deci mai avem putin de asteptat pana cand masinile vor putea fi comandate de catre oricine. Spre surprinderea unora dintre cei care isi doresc sa cumpere o DACIA Duster 2021, noul model de masina are garda la sol ridicata la 217mm pentru modelul cu tractiune 2×4 si la 214mm la modelul care are tractiune 4×4.

DACIA Duster 2021: Schimbarea Neasteptata pentru Noul Model

DACIA Duster 2021 are aceste cresteri facute in raport cu garda la sol de 210mm oferita pentru modelele din 2018, deci vorbim despre o crestere de 7mm pentru modelul 2×4 si de 4mm pentru modelul 4×4. Cu aceasta noua modificare, DACIA Duster 2021 iese si mai mult in evidenta in randul SUV-urilor “de oras” prin garda la sol inalta pe care o ofera, multe alte modele de la alti producatori, dar din aceeasi categorie de SUV-uri, avand garda la sol considerabil mai mica.

DACIA Duster 2021 cu o garda la sol mai mare e mai utila de folosit atat in oras, cat si in afara drumurilor publice, iar asta pentru ca ea ar putea ajunge in zone in care actuala garda la sol ar fi impiedicat asta. Desigur ca inclusiv cu o garda la sol de 210mm era greu sa nu poti merge cu un Duster undeva, insa DACIA Duster 2021 are garda la sol mai mare pentru cei care aveau nevoie de asa ceva, desi mai mult ca sigur nu sunt foarte multi in aceasta situatie.

DACIA Duster 2021 va intra in productie in perioada urmatoare cu posibile probleme in ceea ce priveste disponibilitatea componentelor din cauza penuriei de semiconductori la nivel global.