Raed Arafat: Atentionare Privind Nerespectarea Regulilor de Protectie in Valul 4

Raed Arafat a vorbit intr-o emisiune televizata despre faptul ca in ultimele saptamani romanii s-au relaxat dincolo de regulile de protectie impuse pentru a preveni raspandirea Coronavirus in Romania, aducand in atentie faptul ca multe dintre reglementari nu mai sunt respectate.

Raed Arafat aduce in discutie faptul ca romanii nu mai poarta masti in spatiile inchise, fie atunci cand se deplaseaza, fie cand sunt la cumparaturi, ceea ce multa lume a observat si reclamat, dar aici totul tine de fiecare si cat vrea sa se protejeze, sau sa-i protejeze pe cei pe care-i imbolnavi.

“În România nu este o relaxare vastă au largă. Sunt niște reguli foarte clare, dar nu întotdeauna regulile sunt respectate. Masca nu este eliminată. Este cea mai importantă măsură de protecție în spațiile închise, în mijloacele de transport, în trenuri, în autobuze, în autocare – este obligatorie.

Auzim din ce în ce mai des oameni care se plâng că în timpul deplasării oamenii nu poartă masca. Asta nu este relaxare, asta este încălcare a regulilor. Apoi, noi am pus niște praguri, care, dacă se ating aceste praguri, începe să se dea înapoi cu măsurile, la nivelul anterior.”