LIDL Romania: Decizia Oficiala, e Oferit GRATUIT Romanilor

LIDL Romania grija

LIDL Romania a publicat un nou anunt oficial cu o decizie pe care a luat-o pentru clientii romani din toata tara, iar asta pentru ca le ofera in mod gratuit ceva de care oricine se poate bucura. Dupa cum prea bine stiti deja de ceva vreme, cei de la LIDL Romania sustin viata sanatoasa si cumpararea de produse bio, astfel ca s-au gandit sa faca un concurs special prin care sa ii motiveze pe romani sa cumpere produse de acest gen din magazinele sale.

LIDL Romania a decis sa prezinte totul prin anuntul pe care il puteti vedea mai jos, iar multumita lui va puteti face o idee cu privire la ceea ce puteti primi gratuit daca decideti sa participati la promotia sa. LIDL Romania are inclusiv un serial special care il are in centru pe chef Florin Dumitrescu, iar in ideea de a convinge lumea sa si puna in practica ceea ce vede a decis sa creeze si concursul pe care il puteti vedea mai jos chiar in momentul de fata.

LIDL Romania: Decizia Oficiala, e Oferit GRATUIT Romanilor

LIDL Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga unul dintre cele 5 gratare electrice Easygrill de la Electrolux impreuna cu unul dintre cele 10 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare. Avand aceste doua premii la dispozitie, clientii celor de la LIDL Romania au posibilitatea de a isi cumpara produsele bio pe care lantul de supermarket-uri le vinde, dar si de a gati mancare mai sanatoasa pentru a duce si o viata mai sanatoasa.

LIDL Romania are o idee excelenta aici care poate fi benefica pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de aceasta promotie speciala, astfel ca oricand puteti sa va bucurati de ea. Pentru a va inscrie si a avea sansa de a primi gratuit oricare dintre premiile oferite de catre LIDL Romania trebuie doar sa cumparati produse bio in valoare de minim 70 de LEI si sa inscrieti bonul vostru in website-ul companiei pentru a participa.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca ar fi bine sa nu o ratati inainte sa dispara pentru ca s-ar putea sa regretati.