Valeriu Gheorghita: Mesaj privind Noi Restrictii in Valul 4

Valeriu Gheorghita a transmis un mesaj foarte important cu privire la noi restrictii in valul 4 de infectari cu noul Coronavirus, iar milioane de romani ar trebui sa stie ca respectarea actualelor reguli ne poate tine departe de noi restrictii impuse de autoritati in urmatoarele saptamani.

Valeriu Gheorghita a spus ca nu e un secret pentru cineva faptul ca actualele masuri de restrictie nu sunt respectate asa cum trebuie in Romania, dar ca depinde de noi pentru a evita impunerea unor noi restrictii in Romania in plin val 4 de infectari care este in crestere.

“Cred, așa cum am menționat deja, că este foarte important ca aceste măsuri pe care astăzi le avem active să le respectăm mai bine înainte de a ne dori alt tip de măsuri cu caracter restrictiv. Adică, haideți să facem acum ce putem face cât se poate de bine și ulterior vom vedea dacă într-adevăr mai avem nevoie și de alte măsuri.

Situația epidemiologică, repet, este una bună la acest moment dacă ne uităm la numărul absolut de cazuri, dar dacă ne uităm la tendința de evoluție, toate datele ne arată că vom înregistra o creștere progresivă în perioada următoare. Şi acest lucru putem să-l evităm, putem să evităm decese, putem să evităm spitalizări vaccinându-ne într-un număr cât mai mare, în mod deosebit, repet, cei mai vulnerabili dintre noi.”