LIDL Romania: 2 Schimbari IMPORTANTE Anuntate pentru Clienti

LIDL Romania scoala

LIDL Romania a anuntat in mod oficial doua schimbari foarte importante pentru toti clientii sai din Romania, iar despre ele ar trebui sa stie toata lumea pentru ca vorbim despre vesti grozave. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa anunte nu una, ci doua promotii speciale pentru clientii din toata tara, cate un catalog cu produse fiind publicat pentru fiecare dintre ele, astfel ca romanii au ocazia de a afla ceea ce le este oferit de catre lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania vine cu aceste anunturi oficiale in aceasta perioada ca o surpriza extremd e buna pentru clientii din toata tara, astfel ca n-ar trebui sa treceti cu vederea ceea ce ni se spune. In primul rand, cei de la LIDL Romania au anuntat promotiile speciale care sunt oferite in noul catalog de saptamana viitoare care vine cu produse cu specific scandinav, acestea nefiind oferite la vanzare de catre lantul de supermarket-uri de ceva vreme in tara noastra.

LIDL Romania: 2 Schimbari IMPORTANTE Anuntate pentru Clienti

LIDL Romania surprinde cu aducerea produselor cu specific scandinav in Romania, iar asta pentru ca vorbim despre specializati care nu se gasesc in alte lanturi de supermarket-uri din tara noastra in mod obisnuit. Aceste produse sunt vandute de catre cei de la LIDL Romania la preturi speciale, nu neaparat cu reduceri, astfel ca daca sunteti interesati sa le cumparati, ar fi bine sa stiti exact ceea ce va ofera lantul de supermarket-uri din tara noastra.

LIDL Romania are deasemenea anuntata o noua serie de promotii speciale care fac parte din campania Back to School, adica reduceri la rechizite scolare pentru parintii care vor sa se aprovizioneze. Cei de la LIDL Romania au avut in fiecare an promotii de acest gen disponibile pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca inaintea inceperii fiecarui an scolar sunt reduceri bune la rechizite in toate magazinele din tara noastra, iar acum nu este o exceptie.

LIDL Romania are ambele promotii disponibile pe website-ul sau din tara noastra, cataloagele pentru fiecare dintre ele fiind disponibile in mod public pentru toata lumea interesata.