Google Chrome: Noua Schimbare foarte Buna pentru Utilizatori

Google Chrome grupare

Google Chromer urmeaza sa aiba o noua schimbare extrem de buna facuta pentru utilizatorii din intreaga lume, compania Google dorind sa le ofere oamenilor posibilitatea de a se bucura de o experienta cat mai buna pentru folosirea browserului oricand au nevoie.

Google Chrome a implementat de ceva vreme o functie care ne permite sa grupam mai multe tab-uri intr-unul singur, ea fiind foarte utila pentru a ordona mai usor website-urile pe care le avem deschise in navigarea obisnuita pe internet.

Google Chrome nu a permis pana acum si salvarea acestor grupuri de tab-uri pentru ca la redeschiderea browserului sa avem optiunea ca ele sa fie redeschise in mod automat, insa iata ca si acest lucru se schimba in bine pentru noi toti, incepand cu o noua actualizare.

Google Chrome pare sa salveze aceste tab-uri ca un bookmark care poate fi accesat la redeschiderea browserului si deschide toate acele link-uri pentru utilizatori, ceea ce desigur ca poate fi extrem de util pentru oamnii care acceseaza constant anumite website-uri.

Google Chrome grupare tab

Google Chrome nu a avut aceasta schimbare majora zvonita pentru lansare pana in momentul de fata, iar deocamdata ea este oferita doar in versiunea Canary, deci mai avem de asteptat pana cand va fi lansata in versiunea finala a browserului.