Decizia pentru Samsung GALAXY S22 care Uluieste Multi Fani

Decizia Samsung GALAXY S22

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea serie de telefoane care va fi lansata de catre compania Samsung, iar din pacate pentru fanii companiei coreene, se pare ca o decizie foarte importanta a fost luata, iar ea va dezamagi pe cam toata lumea din cauza modului in care a fost gandita.

Samsung GALAXY S22 a fost dezvoltat pana acum cu un sistem de racire vapor chamber, mult mai eficient decat cel care exista in modelele cele mai recente, el urmand a permite oferirea de performante mai bune pentru clienti, dar se pare ca nu va fi folosit.

Samsung GALAXY S22 nu ar urma sa aiba un sistem de racire de tip vapor chamber pentru ca Samsung vrea sa mai reduca din costurile de productie ale telefonului, asa ca ar urma sa fie folosit un sistem de racire precum cel care a existat in seria S10, care a avut probleme cu supraincalzirea.

Samsung GALAXY S22 va avea performante bune chiar si cu sistemul de racire care este pregatit de catre inginerii celor de la Samsung, insa ele ar fi putut fi net superioare daca s-ar fi folosit un sistem de racire de tipul vapor chamber, in special cand vine vorba despre placa video AMD.

Samsung GALAXY S22 nu ar urma sa aiba acest tip de sistem de racire nici macar in modelul de top, Ultra, care va fi foarte scump, ceea ce e o surpriza mare, iar asta pentru ca pretul mare de vanzare ar fi trebuit sa justifice implementarea macar in acest model.