GTA 6: IMAGINE privind Noul Joc de care Fanii sunt Surprinsi

GTA 6 presupus

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri de catre fanii Rockstar Games din intreaga lume, iar asta in conditiile in care vorbim despre un titlu pe care extrem de multa lume il asteapta de ceva vreme deja, un titlu care a avut parte pana acum de foarte multe leak-uri.

GTA 6 are astazi parte de un leak noua dupa ce o presupusa imagine din noul joc a aparut pe internet, ea parand sa ne arate o parte din locatia in care se va desfasura actiune, impreuna cu un avion si o multitudine de cladiri, dar desigur ca totul este pur relativ.

GTA 6 este inca in dezvoltare la Rockstar Games, iar ceea ce i-a facut pe unii sa creada ca imaginea este adevarata are la baza locatia care este vizibila, felul in care sunt vizibile anumite marcaje care prezinta informatii despre versiunea jocului, dar si unele elemente grafice.

GTA 6 este o prioritate pentru Rockstar Games, dar nu una atat de mare incat sa dea uitarii faptul ca GTA Online genereaza acum vanzari mult mai mari decat si-ar fi imaginat vreodata compania americana, asa ca lansarea sa nu e tocmai grabita de catre americani.

GTA 6 presupus imagine

GTA 6 va fi lansat in mod oficial undeva prin 2023, conform celor mai recente zvonuri, iar asta pentru ca GTA Online genereaza atat de multi bani incat nu exista vreun motiv real pentru Rockstar Games sa renunte la ei prin lansarea unui titlu nou in perioada imediat urmatoare.