Facebook vrea sa Scoata Politica din News Feed

Facebook Scoata Politica News Feed

Facebook a pornit in februarie o campanie prin care incarca sa scoata continutul politic din News Feed, iar acum anunta cum anume va evolua totul pentru ca oamenii sa vada si mai putine informatii cu continut politic in cadrul retelei de socializare.

Facebook extinde in inca 4 tari schimbarile meinte sa elimine continutul politic din News Feed, compania americana avand foarte mari probleme din cauza lui in ultimii ani, asa ca vrea sa faca platforma de socialiare irelevanta pentru politicienii din intreaga lume.

Facebook nu prea are cum sa controleze continutul politic pe care il publica diverse persoane in cadrul retelei de socializare, asa ca a decis sa il ascunda din News Feed pentru a ii forta pe oameni sa se concentreze pe alte tipuri de continut din platforma.

“Unele semnale de implicare pot indica mai bine ce postări oamenii consideră mai valoroase decât altele. Pe baza acestui feedback, extindem treptat unele teste pentru a pune mai puțin accent pe semnale, cum ar fi probabilitatea ca cineva să comenteze sau să partajeze conținut politic.

Facebook va cântări mai mult semnale precum „cât de probabil sunt oamenii să ne ofere feedback negativ cu privire la postările despre subiecte politice și evenimente actuale.”