ING Bank: Mesajul IMPORTANT, ce Inca NU Stiu Multi Clienti

ING Bank folosinta

ING Bank transmite un mesaj foarte important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere ceva despre care inca nu stiu chiar atat de multi dintre ei. ING Bank le transmite clientilor din toata Romania faptul ca au posibilitatea de acum sa foloseasca carduri virtuale pentru conturile lor bancare, adica noi carduri care nu sunt emise in format fizic si pot fi folosite fara probleme pentru plati online, sau plati cu telefonul.

ING Bank le ofera clientilor din toata Romania abia de saptamana trecuta sa se bucure de aceasta noua facilitate in toata tara, deci nu multa lume a aflat despre ceea ce se poate face, deocamdata. In clipul video de mai jos cei de la ING Bank explica exact cum poate fi facut un card bancar virtual de catre oricare dintre clienti, totul durand doar cateva secunde, dar beneficiile aduse de emiterea unui asemenea tip de card pot fi chiar serioase.

ING Bank: Mesajul IMPORTANT, ce Inca NU Stiu Multi Clienti

ING Bank ne ofera prin aceste carduri virtuale posibilitatea de a scapa de bataile de cap in momentele in care cineva ne fura datele cardului si vre asa-l foloseasca pentru a ne fura banii de pe el. Cardurile virtuale pot fi anulate in cateva secunde, iar ING Bank emite altul la fel de repede, astfel ca daca este furat cardul virtual, il putem anula rapid si putem impiedica furturile, iar reemiterea altuia nu mai necesita asteptarea pentru primirea sa in format fizic.

ING Bank ne ofera aici mai multa siguranta cu aceste carduri virtuale, pentru care putem deasemenea sa si controlam banii care ajung pentru diverse achizitii, astfel ca avem parte de mai multa siguranta. Ceea ce ofera ING Bank aici este disponibil de ani de zile la alte banci din Romania, ceea ce nu vine ca o surpriza prea mare, astfel ca ramane doar sa vedem cate alte banci din Romania vor mai devinde sa ofere aceasta tehnologie pentru clienti.

ING Bank mai are si alte surprize interesante pregatite pentru toata lumea, deci trebuie doar sa asteptam si sa vedem exact ce anume urmeaza sa ne mai fie anuntat in mod oficial.