LIDL Romania: Decizia OFICIALA, ce se va Schimba in Magazine

LIDL Romania aniversare

LIDL Romania a anuntat in mod oficial o decizie oficiala pentru magazinele din toata tara, una care vizeaza clientii care merg in toate magazinele pentru a-si face cumparaturile obisnuite si asteptandu-se la preturi pe masura. Cei de la LIDL Romania vor sarbatori 10 ani de existenta in Romania in cursul acestei luni, astfel ca au pregatit o serie de promotii speciale care vor fi disponibile pentru toti romanii dornici sa profite de ele in aceasta perioada din an.

LIDL Romania surprinde cu aceasta decizie importanta pe care a luat-o pentru clientii sai din toata tara, astfel ca merita sa avem in vedere ceea ce transmite in momentul de fata pentru noi toti. LIDL Romania incepe sarbatorirea a 10 ani de existenta in Romania cu o serie de promotii speciale, insa mai mult ca sigur va avea mult mai multe surprize grozave pregatite pentru romanii din toata tara care vor fi dornici sa profite de tot ceea ce a pregatit pentru ei.

LIDL Romania: Decizia OFICIALA, ce se va Schimba in Magazine

LIDL Romania aniversare oferte

LIDL Romania stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor pentru produsele sale, astfel ca reducerile aniversare vor “curge” in numar foarte mare in toate magazinele din toata tara de saptamana viitoare. Nu este exclus ca LIDL Romania sa organizeze si o serie de concursuri pentru romanii care ajung in magazinele sale din tara, astfel ca daca veti fi dornici sa cumparati produse pe care nu le gasiti in mod obisnuit, acum veti avea ocazia de a face asta.

LIDL Romania va oferi multe dintre promotii pentru cei care au carduri LIDL Plus, astfel ca daca inca nu aveti unul, poate ca ar trebui sa va ganditi sa il faceti inainte sa fie anuntat totul. Puteti face un card LIDL Plus in orice magazin al LIDL Romania, sau prin aplicatia dedicata, dar desigur ca trebuie sa il folositi de fiecare data cand mergeti la cumparaturi pentru a scana bonurile cu toate achizitiile pe care le faceti in magazinele lantului.

LIDL Romania va anunta toate noutatile in cursul urmatoarelor zile, astfel ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem ce surprize grozave ne sunt pregatite de catre lantul romanesc de magazine.