Coronavirus: Vaccinarea scade de 17 ori Riscul de Infectare

Coronavirus Vaccinarea scade 17 Riscul Infectare

Vaccinarea impotriva Coronavirus scade de pana la 17 ori sansele de infectare cu virusul atat de periculos, iar asta ne spune un studiu care a fost derulat de catre autoritatile din SUA in primele 7 luni ale acestui an la nivelul populatiei.

“Studiu SUA: Comparativ cu persoanele vaccinate împotriva COVID-19, persoanele nevaccinate au o probabilitate de 17 ori mai mare de a fi spitalizate din cauza COVID-19!
Studiul COVID-NET al CDC demonstrează că persoanele nevaccinate au de 17 ori mai multe șanse de a fi spitalizate cu COVID-19 decât persoanele care sunt complet vaccinate.
În perioada 24 ianuarie – 24 iulie 2021, ratele cumulative de spitalizare au fost de 17 ori mai mari la persoanele nevaccinate, comparativ cu persoanele vaccinate, defalcate pe grupe de vârstă au fost de 23 de ori, 22 de ori și 13 ori mai mari (nevaccinați comparativ cu vaccinați) pentru cei cu vârste cuprinse între 18-49, 50-64 și ≥65 ani respectiv.
În perioada 27 iunie – 24 iulie, ratele de spitalizare au fost de> 10 ori mai mari la persoanele nevaccinate, comparativ cu persoanele vaccinate pentru toate grupele de vârstă pe parcursul tuturor săptămânilor, perioadă în care varianta Delta a devenit predominantă.
Vaccinurile continuă să joace un rol critic în prevenirea bolilor grave COVID-19 și rămân extrem de eficiente în prevenirea spitalizărilor COVID-19.
Vaccinați-vă pentru a vă proteja.
Prin vaccinare împotriva COVID-19:
– se reduce riscul de infectare;
– se reduce riscul de transmitere a virusului;
– se reduce considerabil riscul de spitalizare;
– se reduce considerabil riscul de deces.”